.

.

935064 prednji desni donji upravljački krak stražnjeg ovjesa i sklop kugličnog zgloba specifičan za model AB prikladan za odabir:

935064 prednji desni donji upravljački krak stražnjeg ovjesa i sklop kugličnog zgloba specifičan za model AB prikladan za odabir:

HRK 530.00

Količina robe
Tova je dostupna

Ova upravljačka ruka ovjesa i sklop kugličnog zgloba izravna su zamjena za originalnu opremu specifičnu za vozila. Vodeći proces ocjenjivanja u industriji osigurava glatku vožnju, stabilnost smjera i predvidljivu dinamiku. S više od 80.000 proizvoda koje podržava tim tehnoloških inženjera i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, tvrtka A. C. je najbolji izbor za automobilske profesionalce, dvorišne mehaničare i one koji to žele učiniti sami, diljem Sjeverne Amerike. Pouzdana zamjena-ova upravljačka ruka i sklop kugličnog zgloba izravno zamjenjuju izvorni sklop u specifičnim radnim uvjetima vozila. Potpuni popravak-svaki sklop uključuje unaprijed instalirani kuglični zglob i čahure, štedeći vrijeme i rad. Kvalitetan razvoj-prošao vodeće testove u industriji kako bi se osigurala glatka, stabilna i sigurna vožnja. Izdržljiv dizajn-dodatni premazi pružaju dugotrajnu otpornost na hrđu i koroziju. Provjerite odgovara li ovaj dio Vašem vozilu, unesite godinu, marku, model i konfiguraciju u alat za instalaciju na ovoj stranici. Godine proizvodnje automobila ovaj dio je prikladan za : A. M. : 2013, 2014, 2015, 2016, 2017.

Ključne značajke

Slični proizvodi u kategoriji