.

.

Nova ekonomična zamjena leće i kućišta unutarnjeg stražnjeg svjetla na suvozačevoj strani, prikladna za limuzinu iz 1999.

Nova ekonomična zamjena leće i kućišta unutarnjeg stražnjeg svjetla na suvozačevoj strani, prikladna za limuzinu iz 1999.

HRK 137.98

Količina robe
Tova je dostupna

Uz ozbiljnu i nepokolebljivu predanost pružanju kupcima širokog spektra visokokvalitetnih rezervnih komponenti, opreme i dijelova za popravak i dodatnu opremu njihovih automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novu ekonomičnu zamjenu leće i kućišta unutarnjeg stražnjeg svjetla na suvozačevoj strani. Namijenjen je zamjeni vašeg postojećeg stražnjeg svjetla. Odgovara vašoj limuzini od 1999.do 2000. godine. Provjerite je li prikladan za vaše vozilo. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Nova ekonomična zamjena leće i kućišta unutarnjeg stražnjeg svjetla na suvozačevoj strani, pogodna za limuzinu od 1999.do 2000. godine, izrađena je od plastike. Udovoljava svim saveznim standardima sigurnosti na cestama. Za ugradnju nije potrebno bušenje. Za instalaciju nisu potrebne izmjene. Izravna zamjena za vaš automobil. Isti oblik i funkcije kao i Bumble. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Upoznajte se s velikim izborom dijelova dostupnih za vaše vozilo.

Ključne značajke

Slični proizvodi u kategoriji